Fast leverandøraftale

Med en fast leverandøraftale på forbrugsstoffer til din printer, er du garanteret aldrig at løbe tør for blæk, toner, papir og servicedele til din printer.

Hos større private- offentlige virksomhed er der tid, og ikke mindst penge, at spare ved at vælge en fast leverandøraftale på forbrugsstoffer til virksomhedens printerflåde.

 

Nem bestilling - tilpasset til din IT-løsning

Vi går langt for at gøre det nemt for dig at bestille både originale og kompatible blæk- og tonerpatroner.

I mange tilfælde vil vi kunne lave en IT-løsning, der er tilpasset din virksomheds indkøbs- og IT-system, og på den måde gøre det endnu nemmere at klare en bestilling.

 

Originale og kompatible patroner

Som kunde hos os har du et bredt udvalg af forbrugsstoffer til din printerflåde, og vi tilbyder både originale og kompatible produkter af høj kvalitet.

Ved brug af kompatible forbrugsstoffer er der store besparelser at hente her og nu og på sigt. Kvaliteten på vores kompatible produkter er høj og vi har et bredt sortiment.

Uanset om din virksomhed foretrækker originale eller kompatible produkter, så hjælper vi jer med at få mest muligt for pengene.

 

Returnering af brugte patroner

Vi gør det nemt for din virksomhed, at returnere de brugte patroner og servicedele til os, så I ikke selv skal håndtere dem. I får en returboks ud i virksomheden, og når den er fyldt, returneres den til os. Herefter sørger vi for, at håndtere og sortere dem på mest miljøvenlige måde.

 

12 års erfaring som branche-specialist

Med mere end 12 års erfaring som specialist i branchen, er du sikret en leverandør, der kan vejlede og sammensætte den bedst mulige løsning til din virksomhed. Vi kender branchen og vores samarbejdspartnere særdeles godt, hvilket gør at vi kan tilbyde dig fordelagtige priser og aftaler.

 

Høj kreditværdighed og godkendt til udbud

Vi er blevet tildelt højest mulige kreditvurdering (AAA) af Bisnode i 2022, 2021, 2020 og 2019. Det er din garanti for, at når du handler med Nordico Supply, så handler du med en virksomhed med en god og sund økonomi, der lever op til aktuelle betalingsforpligtelser.

Vi kan desuden fremvise serviceattest ved udbudsrunder, der indeholder relevante oplysninger fra ATP, Skatteforvaltningen, Skifteretten og Politiet (Kriminalregistret). Serviceattesten er garanti for, at vi lever op til en lang række stramme krav til økonomi og lovgivning.