Om Nordico Supply

Nordico Supply er din totalløsning i forbrugsstoffer og servicedele til printere. Vi har mere end 12 års erfaring fra markedet, og kan sikre vores kunder eminent kundeservice, erfaring og kompetencer til at lave den mest fordelagtige løsning til den enkelte virksomheds behov.

Vi tilbyder og sammensætter løsninger til større virksomheder, der:

  • Forhandler forbrugsstoffer online og fysisk og ønsker fordelagtige priser, et bredt sortiment, nem bestilling og hurtig levering
  • Sælger forbrugsstoffer online uden eget lager, men via dropshipping meddirekte levering til kunden
  • Ønsker en fast og løbende leveringsaftale på alt til deres printerflåde
  • Vil sælge deres overskudslager af forbrugsstoffer og servicedele videre

Bygget på 12 års erfaring

Nordico Supply er stiftet af Peter Munck og er bygget på mere end 12 års erfaring og specialistviden fra blæk- og tonerbranchen. Hvad der startede med en lille webshop, drevet fra forældrenes kælder i Vanløse, er siden 2010 vokset til at dreje sig om X webshops, hvor der udelukkende sælges originale og kompatible blæk- og tonerpatroner til privat og erhverv.

De 12 års erfaring og viden er nu komprimeret til Nordico Supply, der tilbyder tilpassede totalløsninger til større private og offentlige virksomheder.

Vi bruger vores erfaring, og mange år i branchen, til at tilpasse vores totalløsninger til større virksomheders behov, så det både bliver nemmere og billigere at købe, bruge og sælge forbrugsstoffer.

Tilpassede løsninger til større private og offentlige virksomheder

Med vores indgående viden og ekspertise kan vi til at tilpasse og sammensætte de bedste løsninger til mellemstore og store virksomheder i både den offentlige og private sektor i Danmark.

Ikke alene kan vi tilbyde et stort udvalg af originale og kompatible produkter, vi kan også lave tilpassede IT-løsninger, der lever op til deres behov og gør det nemt at bestille løbende.

Vi har tæt kontakt og samarbejde med fabrikkerne, hvor produkterne kommer fra, så vi på den måde kan sikre at produkter og arbejdsforhold lever op til vores krav til kvalitet.